About-Me

TriA©-wandelcoach - Trainer Mindfulness

Mijn naam is Miranda Hendriks (1966), getrouwd en moeder van twee dochters (tweeling). Als onderwijzeres heb ik een aantal jaar in het basisonderwijs gewerkt. Dat was mijn passie, vooral het werken met jonge kinderen. Hun enthousiasme en onbevangenheid gaf mij iedere dag weer energie om hen te begeleiden in hun ontwikkeling tot jonge, zelfstandige kleine mensjes. Helaas moest ik na een aantal jaar gewerkt te hebben in het onderwijs, een keuze maken. Bleef ik werken met tijdelijke contracten in het onderwijs of ging ik voor de financiële zekerheid. Na een periode van wikken en wegen heb ik gekozen voor financiële zekerheid en ben ik bij de Overheid gaan werken.

Daar werk ik nog steeds, maar door een burn-out een aantal jaar geleden, voelde ik dat ik mijn passie weg was en daardoor vloeide ook mijn energie weg. Hoe wilde ik nu verder gaan met mijn (werk)leven. Hoe kon ik mijn passie en energie weer terugkrijgen in mijn leven? Tijdens deze periode heb ik veel gewandeld en gefietst in de natuur, een mindfultraining en een loopbaantraject gevolgd. Dit heeft me veel rust, vrijheid en inzicht gebracht. Het heeft me laten zien dat ik mijn passie, werken met (jonge) mensen en hen begeleiden op hun levenspad, mocht volgen en dat ik in mijn kracht mocht gaan staan. Daadwerkelijk verbinding krijgen met anderen en vooral een luisterend oor bieden.

In de opleidingen TriA©-wandelcoach, Lifecoach en Mindfultrainer, die ik heb gevolgd, heb ik ervaren dat het goed is om je eigen pad te bewandelen en niet wat anderen willen dat je doet. Blijf dichtbij jezelf, probeer te 'leven in het hier en nu" en er is altijd hoop op verandering.
Als je jezelf dit ook gunt, maar niet goed weet hoe dit te doen, dan wil ik je graag helpen. We kijken samen naar de methode die het beste bij jou past. Een combinatie hiervan is natuurlijk ook mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Miranda

"Leven in het hier en nu"

Mindful Walking

Erkend door

 

Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)

 

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

 

Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen

 

 

Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST)

VBAG

 

 

 

 

 

Erkend door

 

Wandelcoach Nederland

Beroepsvereniging Groene Zorg